Despre noi

Premier Dental


„Alegerea unui medic dentist, care sa se potriveasca tie si familiei tale, este foarte importanta pentru ca relatia
medic – pacient sa fie una de durata.”

 

Clinica stomatologica Premier Dental Implant Center situata in Timisoara este dotata cu aparatura de ultima generatie, medici bine instruiti, personal calificat si este specializata in :

 

 

  • implanturi dentare,
  • reabilitari orale,
  • chirurgie dento-alveolara,
  • endodontie,
  • protetica dentara,
  • estetica dentara
  • odontoterapie
Servicii stomatologice
 
De ce sa ne alegi?

<strong>Dotari moderne</strong><br>Aparatura de ultima generatie ce  aici text demo pentru SEO
Dotari moderne
Aparatura de ultima generatie ce aici text demo pentru SEO
<strong>Medici specialisti</strong><br>Echipa medicala bine instruita,  Personal calificat
Medici specialisti
Echipa medicala bine instruita, Personal calificat
<strong>Echipa multidisciplinara</strong><br>Servicii medicale complete acoperind o gama larga de afectiuni
Echipa multidisciplinara
Servicii medicale complete acoperind o gama larga de afectiuni
<strong>Implanturi dentare</strong><br>Servicii stomatologice de calitate  superioara. Text demo pentru SEO
Implanturi dentare
Servicii stomatologice de calitate superioara. Text demo pentru SEO
<strong>Tratamente complete</strong><br>Planuri de tratament complete.  Text demo pentru SEO
Tratamente complete
Planuri de tratament complete. Text demo pentru SEO
<strong>Sterilizare performanta</strong><br>Siguranta.Servicii stomatologice de  calitate superioara. Text demo
Sterilizare performanta
Siguranta.Servicii stomatologice de calitate superioara. Text demo
Servicii

PREMIER DENTAL

    Servicii stomatologice de calitate superioara in Timisoara. Clinica stomatologica moderna in Timisoara ofera servicii profesionale de estetica dentara si reabilitari orale. Premier Dental Implant Center este specializata in implanturi dentare si protetica dentar

Endodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea, prevenirea si tratarea patologiei pulpare si a tesutului periapical. Dintii sunt alcatuiti dintr-o coroana , plasata deasupra gingiei, vizibila in cavitatea bucala si una sau mai multe radacini situate in osul maxilar. La interior, dintele prezinta un spatiu impartit in camera pulpara ( la nivelul coroanei) si canal radicular( la nivelul radacinii) ce adaposteste pulpa dentara.
Clinica noastra este specializata in reabilitarea problemelor dentare dar mai ales in reabilitarea edentatiilor prin tratamentul cu implanturi dentare.
Reprezinta procedura de aditionare( adaugare) de os in situatia in care s-a extras un dinte , unde exista o resorbtie osoasa veche data de catre prezenta in antecendente a unor extractii traumatice , in cazul unor infectii sau ca urmare a unor extractii mai vechi .
Reprezinta interventia chirugicala de elevare a membranei sinusului maxilar si aditionarea de os sintetic , combinat sau nu cu os recoltat de la pacient , in vederea inserarii de implanturi dentare .
Odontoterapia este ramura a medicinei dentare care se ocupa cu diagnosticarea,prevenirea si tratarea patologiei odontiului.
Parodontologia este ramura medicinei dentare , care se ocupa cu profilaxia,diagnosticul si tratamentul afectiunilor parodontiului marginal.
Periajul Periajul este o metoda eficienta de curatare a dintilor cu conditia ca aceasta sa se efectueze corect, limitele sale trebuind sa fie recunoscute.Primul pas al unui periaj eficient este alegerea unei periute de dinti. Exista multe forme si stiluri in comert si marea majoritate sunt eficiente.Perii sunt de obicei din naylon si trebuie sa fie relativ moi cu capete rotunjite.Nu este necesara o presiune foarte mare pentru a mobiliza placa;perii care sunt rigizi si ascutiti pot leza gingiile si pot uza dintii.Se pot folosi de asemenea periute de dinti electrice. Exista 3 tipuri principale de periute electrice :unul are perii care executa scurte miscari inainte si inapoi; cel de-al doilea tip are peri care se rotesc de pe o parte pe alta, iar al treilea tip are manunchiuri separate de peri care se rotesc in suporturile lor. Pasta de dinti isi are totusi utilitatea ei. Ea contine agenti care ajuta la eliminarea placii mobilizate si a resturilor alimentare , improspatand in acelasi timp cavitatea bucala. Este indicat a se alege pastele de dinti care contin fluor.
Coroanele mixte sunt constitute dintr-o componenta metalica de obicei turnata care acopera in general in intregime bontul dentar si asigura agregarea la aceasta si o componenta fizionomica din ceramica. Componenta metalica poate fi realizata din diferite aliaje si are grosimi diferite . Componenta fizionomica confera atat un aspect estetic si contribuie la mentinerea troficitatii fiziologice a parodontiului marginal .
Sigilarea reprezinta o metoda de prevenire a cariilor la copii. Se realizeaza atat la dintii de lapte cat si la dintii permanenti imediat dupa ce acestia au erupt. Nu presupune indepartarea tesuturilor dentare ci doar aplicarea unei rasine cu F pe suprafata dentara, in santurile si fosetele foarte adanci greu accesibile periutei de dinti. Durata unei sigilari este de 2 – 3 pana la 5 ani dar necesita prezenta la controale periodice.
Una dintre cele mai frecvente interventii chirurgicale este reprezentata de EXTRACTIA DENTARA. Aceasta manopera consta in indepartarea unui dinte din cavitatea orala atunci cand manoperele de conservare a dintelui respectiv (tratament endodontic, obturatii coronare sau aplicarea unor restaurari protetice) a esuat sau nu are indicatie. Inainte de extractie pacientul trebuie sa faca o radiografie.
Echipa noastra

DR. PETRUESCU ANDRA
Medic specialist Endodontie din 2014
DR. NAICHE ANDREI
Specialist in Stomatologie Generala si avand Master International in Implantologie Orala
DR. MARTIN MIKAEL
Viitor medic specialist in Parodontologie, este absolvent al facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara. Avand competente in Implantologie si Protetica dentara si participand la congrese nationale si internationale, are acces la cele mai moderne tehnici medicale pentru realizarea planului de tratament ideal adaptat oricarei situatii clinice.
Vezi mai mult
MEGAGEN IMPLANTURI DENTARE
Ultimele noutati

BLOG PREMIER DENTAL

16 Aug
Compania MegaGen Implant a fost înființată în anul 2002 de către un grup de medici chirurgi cu experiență în domeniul medicinei dentare care se aflau în căutarea unui implant dentar superior din punct de vedere funcțional. Dorința lor de a oferi soluții din ce în ce mai bune pentru pacienți continuă și astăzi, compania îmbunătățind produsele sale în mod constant și oferind soluții tehnologizate și eficiente chiar și pentru cele mai dificile cazuri clinice...
Abonare
Newsletter